Нема веза дали си дебел, битно е дали си маж или жена…

Констатиција од еден маалски теоретичар на заговори пред коперација:

Кога дебел маж ќе купи џип, после тоа никоој не приметува дека е дебел…
Кога дебела жена ќе купи џип сите викаат: ”Види ја онаа кравана каков џип вози!!!”

Посетено 380 пати