Да ви се спржи мозок на сите вас кои профитирате од маката и немоќта на обичниот народ, е така ќе ви кажам, без око да ми трепне! Кои и да сте!

Ѝ ги проверувам лековите на мајка ми од време на време. Неодговорна е. Заборава да си земе рецепти, заборава да

Прочитај повеќе

Срам да ви е бре! Грев ќе ве фати! Ни човечки ни кучешки живот ви е мил! Пу!!!

Внука ми од сестра денес примаше тетанус. Ја каснало куче скитник. Не ја каснало, ја изгребало со забите по раката.

Прочитај повеќе

Кога твоето дете ќе тргне да ја фрла храната, кога ќе ти пребира што му се јаде, а што не

Кога твоето дете ќе тргне да ја фрла храната, кога ќе ти пребира што му се јаде, а што не,

Прочитај повеќе