Кога твоето дете ќе тргне да ја фрла храната, кога ќе ти пребира што му се јаде, а што не

Кога твоето дете ќе тргне да ја фрла храната, кога ќе ти пребира што му се јаде, а што не, или кога
ќе ти побара 350 денари за сендвич со пилешки крилца од оние од рекламата за после школо, затни
му ја муцката со тоа што ќе му ја покажеш сликава со детенца од Јемен! 🙁

Посетено 840 пати

The Quintessential Quintuplets 2 (https://animefreak.ws/m/dv8g) Episode 3 at website https://animefreak.ws. See more animefreak death note

Watch By the Grace of the Gods (Dub) Episode 9 (https://animeflix.nl/m/RV0R/ep-9) at ANIMEFLIX animeflix website