Игор Џамбазов: Имаме водачи кои самите си ги заслуживме, а после онадење нема каење!

Корона вирусот полека почнува да ја губи силата и сите се надеваат на враќање на животот во нормала. Дел од

Прочитај повеќе

8-9 саати одиш по куќи и станови облечен ко космонаут, дишеш ко Дарт Вејдер, скоро цел ден со маска и ракавици…

8-9 саати одиш по куќи и станови облечен ко космонаут, дишеш ко Дарт Вејдер, скоро цел ден со маска и

Прочитај повеќе

„Динерс Клуб Македонија“ повторно добитник на награда за „Најдобра кредитна картичка посветена на грижата за корисници и нивно задоволство“

„Динерс Клуб Македонија“ повторно добитник на награда за „Најдобра кредитна картичка посветена на грижата за корисници и нивно задоволство“. Престижно

Прочитај повеќе

Молчиш. Молчи. Нема волја ни да те погледне. Нема волја ни да ти каже дека си беден. Не може ни да се расплаче. И помина.

Молчиш. Молчи. Нема волја ни да те погледне. Нема волја ни да ти каже дека си беден. Не може ни

Прочитај повеќе

Документарец за нашиот ангел: Кој беше, всушност, Тоше Проески? (ВИДЕО)

Погледнете го видеото кое е своевиден документарец за нашиот прерано загинат пејач, нашата ѕвезда која никогаш нема да згасне, Тодор

Прочитај повеќе

Најди си девојка која си купува книги место облека, и во гардероберот нема место зошто е преполн со книги

  Најди си девојка која си купува книги место облека, и во гардероберот нема место зошто е преполн со книги.

Прочитај повеќе

Идеја за филм: сите заговори се вистинити: Кина прави вирус со лабараторија, но…

Идеја за филм: сите заговори се вистинити: Кина прави вирус со лабараторија, но вирусот е паметен па се закачува на

Прочитај повеќе