Растевме без лајф-коучи, но затоа имавме…

Гледам сеа деца фрлаат купишта пари на лајв-коучи.

Абе ние додека растевме лајв-коучи ни беа ситните маалски преваранти, мудросерите пред коперации, продавачите на жетони у флипери, шанќери и неколкуте ленти музика шо ги имавме.

 

Посетено 214 пати (1 денес)