Пример за сиромаштија

pasos

Синот го гледа пасошот на татко му и вика:
“Тато, па ти си со истата кошула на стариот
и на новиот пасош”.

(Посетено 1.178 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Оставете одговор

*