Познати светски личности кои починале во 2016 година (Видео)

2016- година кога уметноста ја објави својата смрт…
Погледнете го видеото на НОВА


baner-igor-forza

(Посетено 764 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*