Не е важно дали е на Бали или на Водно

dorucek-vo-krevet_majkatiitatkoti„ …Тост… свежо исцеден сок од портокал и кафе… формула за ставање во погон на сите сетила. Уште кога ти ги сервираат во постела… и згора на се, кога е покрај тебе саканата личност, тоа е веќе најблизу до совршенство. Не е важно дали е на Бали или на Водно. Кога првите три услови се исполнети, другото само по себе губи значење…“

Извадок од Урбани Херои – Драган Таневски

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/prikaski-za-mali-deca/dragan-tanevski-page/”]Можеби ќе ве интересира повеќе од  Драган Таневски[/button]

Alfa-GooolemNovogodisenPopust-2017-11-16-1180x90

Посетено 889 пати (1 денес)