Малку Познат Факт: Русите И Компјутерот

peko-banner
Машини за куцање VS Компјутер

Руските јавни услуги сеуште користат машина за куцање наместо комјутер, со цел да го избегнат онлајн надзорот

НАПОМЕНА:

МОМЕНТАЛНО БРИЛИЈАНТНАТА ИДЕЈА ЈА ЧИТАМЕ ОНЛАЈН!!!


(Посетено 1.657 пати, 1 денес)
даблју
Автор
даблју

Поврзани Статии

Оставете одговор

*