Малку Познат Факт: Русите И Компјутерот

Машини за куцање VS Компјутер

Руските јавни услуги сеуште користат машина за куцање наместо комјутер, со цел да го избегнат онлајн надзорот

НАПОМЕНА:

МОМЕНТАЛНО БРИЛИЈАНТНАТА ИДЕЈА ЈА ЧИТАМЕ ОНЛАЈН!!!


Посетено 2.189 пати

City Hunter 2 (https://aniwatch.pro/m/Q0l) Episode 63

GoGoAnime: Kakegurui×× anime episode 12 online free at https://gogoanime.be assassination classroom gogoanime

MFKZ (Dub) (https://animefreak.ws/m/x5qG) Episode Full

Watch anime online for free at AnimeBee anime to watch

Hashatit: https://www.hashatit.com/123152

Tripline: https://www.tripline.net/animefreakws