Преку седум планини, седум реки, седум знаци за забрането претицување, седум штабови

Преку седум планини, седум реки, седум знаци за забрането претицување, седум штабови на вмроу, седум бензински на Мак Петрол со најубави локации и најлоши пумпи, седум новоизградени храмови спонзорирани од криминалци шо пушат Дафидов и имат 3-4 бајпаса, седум вулканизери шо уживат кога си очаен, седум патроли на МВР шо снимат со педерскио фен за надмашување на брзината, имало едно градче по име Кочани. У него живеале една кладилница, една банка, и една теретана и цело време се рапсравале кој повеќе смрде….

…до крајот на животот.

Посетено 608 пати