Лубеница е лото, да не се распраааме ногу ногу

lubenica zrela

Сакам да гледам како луѓето бираат лубеница: свират на неа со прстите, како на тарабука, и удираат чврги и шамарчиња, …

Posted by Sasho Hristovski on Tuesday, July 5, 2016

595x90

Посетено 852 пати (1 денес)

Сашо Христовски

Сашо Христовски

Сашо Христовски