“Bugatti Bistro” од денес на нова локација, ул. Рузвелтова 67а


Денес, среда, почнува со работа локалот Bugatti Bistro
кој е дислоциран на новата локација која се наоѓа на
улица Франклин Рузвелт бр. 67а во Скопје
bugatti logoНовата локација на Бугати Бистро на улица Рузвелтова бр. 67а

(Посетено 1.780 пати, 1 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*