Кој е македонскиот бог на вишокот килограми?

Вече – Ра, пошто Амон – Ра е за Египјани

Приказната за Чак Норис и ретката столица

Цел живот градеш идеали, бореш се за нив, цврсто стоеш зад нив, улагаш се у нив, ги негуваш  како деца да ти се. И еден убав ден, те фаќа најпедерски пролив у шпиц после работа. Тука нема компромиси, тука ти не одлучуваш. Ако сакаш биди ...

Пази кого праќаш по цигари!!!

Пази кого праќаш по цигари, може ќе му разбудиш амбиција утре да стане пратеник.

Влашка математика

Влашка математика: - Ако имаш 10 јабуки и пола му дадеш на брат ти, колку ќе ти останат? - Девет ипол. — Миле Паника (@Mile_Panika) November 6, 2017