Дете, да не си надвор, не искачај ако не мораш, да не дишеш загаден воздух!

Мајка ми ми се јавува: Дете, да не си надвор, не искачај ако не мораш, да не дишеш загаден воздух! И викам: Не бери гајле мамо, не идам нигде, еве си пијам кафе и пушам цигари, само никотин и катран вдишувам, не паничи, ок? Се по...

Рускиот милијардер Бојко преку својата фирма во Македонија ја понуди услугата “Форца”, брз онлајн кредит

Богатството на Бојко според Forbes е проценето на 1,2 милијарди долари, а тој има бизниси во повеќе индустрии. Неговата фирма Диџитал Фајненс Интернешнл на македонскиот пазар ќе ја понуди услугата Форца, брз онлајн кредит Рускиот милијардер Олег Бојко, сопственик на групација...