САНИ: „Моите Стории-Мојот Живот“ – Прва книга За Мода Во Македонија

Тоа и можеше да се очекува од Снежана Богдановска –Сани ,првиот профилиран моден новинар во МК , прва која се зафати со аналитично модно новинарство а која произлезе од првиот сет на македонските професионални манекени Воедно единствениот моден хроничар, сведок на предисторијат...

Добрите и лошите страни на климатизерите

Како резултат на тековниот жежок бран климатизерите во домовите и канцелариите работат пркувремено. Тие обезбедуваат какво-такво олеснување од неподносливото време и се решение за да се спречат некои болести и смртни случаи предизвикано од преголемата жештина. Но, климатизерите...

Прибор што се јаде (ВИДЕО)

Дали овој едноставен пронајдок може да го спаси светот? то велите на тоа пластичниот прибор засекогаш да го замените со прибор кој би се јадел? Звучи одлично, особено од гледна точка за грижа и зачувување на животната средина, бидејќи светот се гуши во пластика која ш...