10 работи што треба да ги знаете доколку не се чувствувате убаво

Еве неколку работи кои мислиме дека треба да ги знаете доколку навистина не се чувствувате убаво и сметате дека не сте убави. 1. Убавината е субјективна. Многу луѓе мислат дека сте убави, без разлика како изгледате. 2. Не е  важно колку луѓе сметаат дека сте убави, ако ви...

Десет мали мажиња кои знаат што значи да се биде маж

Да се биде маженствен не е лесно. Треба да знаете како да поправите, да се откажете од многу нешта, да се запознаете со основните техники за спасување на Светот и покрај сето тоа, треба да бидете ѓаволски згоден. Потребно е да започнете со учење на овие работи уште од многу мал...

За вистинската љубов

Вистинската љубов нема претходен план. Таа не се случува по испланирано сценарио. Таа едноставно се случува. Љубов не се дава со цел. Љубов не се дава за да добиеш нешто за возврат. Не се дава по претходно напишан и зацртан план. Едноставно таа се случува и секое нејзино дава...

Вистинската разлика помеѓу мажот и жената

Во нејзиниот дневник: ,,Денес забележав дека мојот сопруг малку ми беше чуден. Имавме направено резервација за вечера во нашиот омилен ресторан и требаше да се најдеме таму во вечерните часови. Бев на шопинг со моите другарки и малку задоцнив во ресторанот на вечерата, по м...

Имајте што повеќе вакви средби (Гиф)

Ви посакуваме што повеќе вакви средби.. .

„Ганс енд роузес“ по 23 години повторно заедно (Видео)

Axl Rose, Slash and Duff McKagan sвездите од “Guns N Roses” настапија пред публика од 500 луѓе во клубот “Трубадур” во Лос Анѓелес. Тоа беше нивen прв заеднички настап по цели 23 години. Not in this lifetime…#GnFnR pic.twitter.com/0h5FgweMYR — Guns...