Тато, како настанав јас?

Тато, како настанав јас? - Штркот те донесе сине. - Цар си бе тато, ебеш све живо! — Filip (@Tekinec) January 8, 2013

За женските љубовни предрасуди

Наместо да се опуштат и да уживаат со партнерот, поголемиот дел од жените го анализираат секој негов чекор и нормално, неретко носат погрешни заклучоци. Мажите цело време велат дека жените сакаат да ги комплицираат работите, а француски психолози потврдиле дека предрасудите к...

24 Библиотеки Ширум Светот Од Кои “Боли Глава”

Погледнете ги 24-те изненадувачки, восхитувачки, неверојатни и прекрасни библиотеки ширум светот. The National Library of the Czech Republic – Прага, Чешка Admont Abbey Library - Адмонт, Австрија Trinity College Library - Даблин, Ирска The Royal Portuguese Library ̵...

Македонија Денес: “Ооо… Скар”

“Ооо… Скар” Врвно достигнување во Македонија

БУКВАЛНО: Досадата убива!

Што повеќе се досадувате, пократко ќе живеете – заклучок  на истражувачите од Лондон. Тие  25 години го анализирале животот на повеќе од  7.000 вработени  во јавни претпријатија и дошле до таква информација. Испитаниците кои признале дека често им биле досадно, имал...