Коцка За Супа

Секој петок поручек ја чувам малата Гала, едно детенце од комшилук додека мајка и’ се журка на after-work party Како и секогаш и раскажувам приказна: „Си бил еднаш Крале Марко… Е не знам дали бил баш крал, сомнително ми е пошто немал пари за кола па јавал коњ! А и тој коњот...

Второ дете? Хмммммм…

Проблем. Ќерка ми наполни 7 години и има проблем. Сака братче, сестричка, ако може близнаци-Бинго. Постојано го проверува стомакот на мајка си, упорно ја повторува својата желба, а неодамна во апотека, на тетката и побара таблети “за трудност”. И така нава...

МОНИКА ТАСЕВА

Оваа недела ми се случија многу убави работи. Конечно го добив најпосакуваниот прстен за една девојка :), станав сертифициран Google партнер и поради тоа овие денови со најголемо задоволство ги пијам утринските кафиња во друштво на моите колеги со кои заедно ги финали...