За сите што “паѓаа во несвест” од рекламата на “Златен Даб”

[fblike]PR-mod-drinkers-wanted
Хајнекен ја доби наградата “Кански лавови”за време на 62-то издание
на  фестивалот на креативност кој се одржа во 2015 година во КанPrint
.
Посетено 7.430 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!