Ви текнува ли кога не водеа на кампување у основно?

На другарче татко му, бивши алпинист а моментален паламудец пред коперација, у основно не водеше на кампување…

Шетаме, маркираме дрва, ни покажува ориентација у простор, па како се пали оган, па како се прави скара, па местење шатор и слично..

На крај, ни вика:
-Слушајте ме добро кампери вредни, внимателно со двете уши, ова е најважно: Ако случајно ве нападне мечка у сезона на парење, глумите оргазам, помалце боли!!!

Посетено 236 пати