Маја Мојсова


utrinsko kafe baner CRN tenok

maja mojsova_majkatiitatkoti

scm baner za utrinskoМаја Мојсова

Првото утринско кафе го пијам сама на тераса. Кафе со две цигарчиња, по можност да е тишина и никој да не е станат дома, тие се моите 15 минути кои што не ги пропуштам за ништо на светот. Денот после започнува со “журка” станување сите, спремање, носење дете во школо, стресот да фатиш паркинг место на клиника(бидејќи нема паркинг). Потоа следува утрински состанок, бидејќи работното место е интезивно, а пациентите се на прво место. По завршување на работното време, моето кафе најчесто го пијам во “Изи” и ете…отиде денот. Имајте пријатен викенд.
utrinsko_kafe_terasa_maja_mojsova_majkatiitatkoti Еве како изгледа моето утринско кафе. – Маја
Посетено 936 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!