Дали на модните дизајнери им се ’потроши’ креативноста или од аздис не знаат што со себе?!

Кога ќе ви се здосади од костумчиња, краватички и панталончиња вака да си се облечете.
Препорака: почнете со штикличка …

Posted by Дана Прелиќ on Wednesday, November 1, 2017

SMARTcom MAL banner text

Посетено 415 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!