Кога не креваш на телефон до пладне

Кога не креваш на телефон до пладне:

Мајка ти: Леле Господе, да не му се случило нешто..
Татко ти: Цццц, пак спие свињата дебела мрзлива!!!
Девојката: Којзнае со која курветина пие кафе и не крева…
Вистината: Ццццц, пак спие свиња дебела мрзлива!!!

Посетено 269 пати