Сè што ви треба за вежбање по дома

Доколку сè уште не сте се решиле да вежбате, можеби овие идеи за „домашна теретана“ ќе ви дадат инспирација.
Тегови

forza3

Доаѓаат во различни големини и килажи, а се совршени за развивање на мускулите. За почеток може да почнете со полесни, а како што ќе станувате посилни, може да купите и потешки.
Орбитрек
forza2
Сигурно сте слушнале за оваа справа, која преку лесни елиптични движења ќе ви помогне во обликувањето на цело тело. Одвојте дел од буџетот за оваа справа (или некоја слична), или земете брз кредит од Forza – секако ќе ви се исплати и за џебот и за здравјето.
Пилатес топка
forza4
Ги има во сите поголеми маркети, а нивната употреба е широка – за стомачни мускули, истегнувања, или во комбинација со рачните тегови.
Статичен велосипед
forza1
Една од најкласичните справи која совршено ќе се вклопи во вашиот дом. Освен тоа што ве одржува во кондиција, статичниот велосипед е супер забавен за користење.
Подлога за јога
forza5
Доколку јогата е вашиот избор за влегување во форма, се што ви треба е квалитетна подлога, мотивација, и секако – видео со упатства за вежби.
Посетено 249 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!