Можеби АД Бутел треба својот Фејсбук профил да го направи Фан Пејџ

АД Бутел има фб профил и праќа барање за пријателства. За што да си праиме муабет бе дечки, за гробишта, за умрени, за што? Да ви се плукнам на морбидните

Posted by Milorad Caik on Monday, February 26, 2018

Посетено 650 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!