Го сфати ли животот?

– Го сфати ли животот?
– Да, го сфатив животот како една добра заебанција која за жал многу бргу проаѓа.

#ШтоСвеНеЌеТиТекне

Posted by Кројачот од Панама on Sunday, November 6, 2016

Посетено 357 пати