Мирислива кредитна картичка наменета само за жени

За прв пат во Обединетите Арапски Емирати

kreditna karticka_majkatiitatkotiБанка со седиште во Абу Даби одлучи своето внимание да го фокусира на жените како целна група на потрошувачи и да
ги привлече во што поголем број разви сопствен мирис
кој ќе ги обвие сите сопственички на новите
мирисливи кредитни картички

 

Персонилизираните кредитни картички веќе не се новост во светот, но Al Hilal Bank е првата банка ва Обединетите Арапски Емирати, која ќе им ја понуди на нивните клиенти оваа интересна картичка. Таа е наменета пред се на жените, а во создавањето на мирисот за картичката соработувала со позната парфимерија и создадоа уникатен парфем Laha Al Hilal, кој е во комбинација со картичка. Според основачите на банката, кредитната картичка е дизајниран за да ја слави убавината, силата и карактерот на жената. Што мислите за тоа? Би користеле ли  таква картичка, или мислите дека овој тип на таргетирање на публиката целосно непотребни?

Посетено 499 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!