Добро е да бидеш жена и да имаш 40 години

Добро е да бидеш жена и да имаш 40 години. Можеш да налеташ на некоја машка особа која е 10 години помлада или 10 години постара од тебе. Дијапазонот е голем…овие опции се недостапни ако имаш само 20 години.

Посетено 2.847 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!