Дали некој можда знае кој е автор на легендарното „За другар прашувам“?

spomenice_majkatiitatkoti

Дали некој можда знае кој е автор на легендарното „За другар прашувам“? Одма да му стегнеме едно спомениче, сериозен сум. (За другар прашуем)

Posted by Sasho Hristovski on Friday, March 6, 2015

Посетено 1.450 пати

Сашо Христовски

Сашо Христовски

Сашо Христовски