Алма Идризи ќе учествува на “Salon d’Automne” во Париз.

Алма Идризи, мултимедијалниот уметник од Скопје ќе учествува на  Salon d’Automne во Париз.   Salon d’Automne (есенски салон) или Société du Salon d’automne (здружение

Прочитај повеќе

AniWatch free anime: The Daily Life of the Immortal King Episode 15

AnimeFreak anime freaks: Fairy Tail (https://animefreak.ws/m/O1o) Episode 175