Не заборавај да си купиш СТАРКИ

Купуваш став Култни патики. Претставуваат бунт, различност, индивидуализам. За малку пари можете да бидете единствени, оригинални и пред се различни

Прочитај повеќе

ЉУПЧО ДАМЧЕВСКИ

Иако станувм  рано, немам навика првото кафе да го пијам дома. Обично пијам макијато, пред да почнам со работните обврски,

Прочитај повеќе

SUPERGA – италијанскиот евергрин повторно во Скопје!

Италијанскиот евергрин повторно во Скопје! Легендарните патики „суперга“ повторно на нашите улици. Патиките „суперга“ пред 20-тина години се носеа и

Прочитај повеќе

How Not to Summon a Demon Lord (Dub) (https://animeflix.nl/m/mBoM) Episode 12 at website https://animeflix.nl animeflix food wars

Ex-Arm Episode 1 at AnimeFreak attack on titan animefreak