ЉУПЧО ДАМЧЕВСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Љупчо Дамчевски - Шарко –  “OFFICE SHOES”  Скопје
ЉУПЧО ДАМЧЕВСКИ – ШАРКО – “OFFICE SHOES” СКОПЈЕ

Иако станувм  рано, немам навика првото кафе да го пијам дома. Обично пијам макијато, пред да почнам со работните обврски, како веќе да ми стана ритуал моето прво утринско кафе да биде исклучиво во Бугати Бистро, е дури после може да ми започне денот. Бидејќи не сум голем кафеџија, сепак, неколку пати во неделата,  обично околу пладне може да дојде на ред и второто кафе-муабет(макијато е и тоа) со другарчињата кај Диме во ДМ.
Две кафиња дневно е сосема доволно, се што е претерано нечини…нели?

Посетено 571 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!