Синдромот на Минхаузен

Дефиниција на синдромот на Минхаузен Синдромот на Минхаузен е ментално нарушување, односно психијатриски синдром на лажно болни.  Именуван е по

Прочитај повеќе

Минхаузен од интернет

Синдромот наречен „Минхаузен од интернет“ [fblike] “Минхаузен од интернет“ е модел на однесување според „Синдромот на Минхаузен“, каде што интернет

Прочитај повеќе

Noblesse (Dub) (https://kissanimeonline.com/m/YgBw) Episode 9 at website https://kissanimeonline.com kissanime your name

Watch Hunter x Hunter Episode 144 (https://crunchyrollfree.com/m/d2N/ep-144) at Crunchyroll crunchyroll premium account reddit 2020