Зависноста од „Фејсбук“ врз мозокот влијае како кокаин

И покрај тоа што поминувањето на време следејќи ги новостите на најпопуларната социјална мрежа се чини сосем безопасно, сепак, доколку дозволиме потребата да се најавиме на ФБ да започне да нè контролира, наместо ние неа, можеби треба да разбереме на кој начин оваа „потреба“ влијае врз нас и што точно се случува со сивата маса во нашите глави.

Прочитај повеќе

Скршеното срце навистина боли (ВИДЕО)

„Скршеното“ срце не влијае само врз расположението туку остава траги врз здравјето, а ние ќе наброиме неколку научно потврдени последици

Прочитај повеќе

GoGoAnime: The King's Avatar anime episode 12 online free at https://gogoanime.be gogoanime demon slayer

KissAnime Watch anime online, English anime online HD

Website https://animepahe.cc: Watch Kirby: Right Back at Ya! (Dub) animepahe Episode 70 free anime

AnimeDao Watch anime online, English anime online HD

Dulich yenbai: https://dulich.yenbai.gov.vn/noidung/hoidap/Pages/hoi-dap.aspx?ItemID=2287

500px: https://500px.com/p/kissanimemx?view=photos