Земи си го апчево

fukitol_majkatiitatkoti
Мобилниот и ФБ-укот ми викаат
земи си го апчево
и не постоиш на овој свет,
џабе ти еSmile
ама душата ми вика поинаку?????
Кој ја ебе душата, стално ме заебува
ќе си земам апчеSmile

Посетено 265 пати