Ништо не ми е јасно…

argeta_majkatiitatkoti

Само што сакав да отворам конзерва паштета
кога она тивко ми се обраќа:
-те молам не ме отварај, ќе ти исполнам 3 желби
-лажеш, само златни рипки тоа го прават
-не лажам, еве пробај
-Добро, сакам да бидам богат
-ок, втората желба?
-и славен
-добро..третата?
-па не знам, имаш некоја идеја?
-може и ГЛУП?
-може ..ееј се заеб.. ништо не ми е јасно!
-ете сега си богат ама не знаеш кај ти се парите
пошто си глуп
и славен си пошто сите ќе те знаат
како најглупиот човек на свет
а глуп си пошто сам се заеба…пошто си глуп
-не те разбирам конзерво ?!
Ме погледна, ми се искези, ми мавна чврга
ми ги зема клучевите од кола и си отиде
Не знам што да кажам, стварно ништо не ми е јасно

Посетено 1.641 пати