Можда америчкото дете ќе има McDonald’s у маало…


Можда америчкото дете ќе има McDonald’s у маало, ама никогаш нема да:

– го испие сокот од корнишоните директно од теглата
-го истопи џусот од шопската со пола леб
-проба леб, свинска маст и црвен пипер
-го подгрее гравчето од вчера
-проба мелена леблебија и шеќер
-пие леќа од чинијата
-ждрига една недела на пинџур и лук
-проба баничка со стек и бурек со зденка и после тоа да сака да се самоубие.

Посетено 1.043 пати