Жена не си ојт.. Од убајна! Се ќе истрпит.. Се ќе напрајт..

Жена не си ојт..
Од убајна..
Не!..
Се ќе истрпит..
Се ќе напрајт..
Ќе слушат, ќе простуват..
Оти убо ќе и бидет на душа..
Ќе знај оти имат..
Кој да зинет за неа..
Да ја одбранит..
Да ја чуват..

Не си ојт жена..
Од топла постела..
И зборој убајна..
Со нив бендисана..
Со нив милуана..
Ќе си се поднасмејт..
Ко ќе се сетит..
Кого бендисала..
За навек..

И се ќе сторит..
За куќата убајна да грејт..
Зато..
Опули ја..
Онака ачик..
Ко ќе ќутит..
Требет опулот да и го знајш..
Требет севдата да и ја знајш..
Зато..
Оти еден е векот..
Само малку..
Не требет којзнајт што..
И за навек ќе и спиеш в пазуви..
Оти тебе те бендисала..
И душата аманет ти ја остајла..

Оливера Ширговска

Посетено 8.581 пати

Website https://aniwatch.pro: Watch Hokuto no Ken: Yuria-den aniwatch Episode Full watch anime

Watch anime online for free at GoGoAnime gogoanime anime list

Website https://animepahe.cc: Watch Eromanga Sensei animepahe Episode 12 anime

AnimeBee: Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance anime episode Full online free at https://animebee.to anime websites

Docs google: https://docs.google.com/document/d/1lvCR6cw2GHAvzRSx4rmagWF9kmgvnj7OAYsACFBvsFc

Chicucdskhhgd soytedienbien: http://chicucdskhhgd.soytedienbien.gov.vn/portal/Lists/Faq/DispForm.aspx?ID=372