За пороците не постои доктор, доктор си самиот ти

Пред малку повеќе од 12 години ја испив последната капка алкохол.

Да бидам искрен, баш се осеќам фино. Истиот сум како порано, само трезен.

Некој ќе рече: “ај, па ти ли најде да збориш за тоа?”.

Да, ја најдов да зборам, ретко го кажувам, пошто нејќу да солам…

Posted by Кројачот од Панама on Friday, August 19, 2016

Посетено 4.170 пати