Малку Познат Факт: Со Кола До Вселената

За еден час до вселената

Дали знаете дека ако со автомобил возите 100 км/ч, за еден час ќе стигнете до вселената (ќе ја пробиете земјината атмосфера)

ЗАКЛУЧОК:

ГРАВИТАЦИЈАТА Е ХЕЈТЕР!

Посетено 367 пати

Watch Rent-a-Girlfriend Episode 11 at AnimePlanet anime planet boruto

Hero Return Episode 12 at ANIMEFLIX animeflix given movie