Судејќи по статусите и твитовите, во Македонија…

Судејќи по статусите и твитовите, во Македонската онлајн сфера се собираат само:

-зависници од кафе
-љубители на скара и алкохол,
-здружение на понеделнико-мразачи
-политички-мудросер колектив
-тетки на едно мало анѓелче
-чекачи на уште еден гол за сите милиони на светот…

И шо не најјако, НИКОЈ НИШТО НЕ ЕБЕ!!!

Посетено 2.393 пати