Срцето со тажен поглед

srce_majkatiitatkoti

На срцево мое душата му ја извадив
Осеќам дека се мачи, се нервира, плаче во себе
некогаш му доаѓа и да експлодира
и тогаш знам да го прашам како е
а тоа само тажно ќе ме погледне
и ќе спушти поглед
А не му мислам ништо лошо, напротив
сакам да е среќно и насмеано ама ете…..

Посетено 1.227 пати