Роден сум 1963 година

Јас сум производ на љубовта помеѓу Стево Спасовски и Лидија Лучко.
Роден сум 1963 година во најубавиот месец во годината Април и на
најубавиот ден во тој месец, 20сети.
Во 1963 година беше издаден првиот албум на Битлси,
ФНРЈ стана СФРЈ,
Победник на оскарите беше “Лоренс од Арабија”
Умре папата Иван XXIII
Валентина Терешкова е првата жена во вселената
Скопје го погоди катастрофален земјотрес
Оснуван е “Ламборџини”
Беше извршен атентат на Кенеди
Харвеј Бал го измисли “смајли” … Smile
…и се родив јас.
Моите најголеми достигнувања се моите синови, Јаков и Стефан, мојата прекрасна сопруга Весна и нејзината (читај нашата) ќерка Јана, неколку улоги во театар, телевизија и филм и… отприлика тоа би било се.
пс
Сакам се што сакаат младите.

Посетено 6.066 пати