Љубовта кон кучињата и кон здравата храна

 

Љубовта кон кучињата и кон здравата храна постојано
ја докажувам со конзумирање на добро ржан леб.
Посетено 446 пати

Сашо Христовски

Сашо Христовски

Сашо Христовски