Кога и како се уби човекот во човекот

koga covekot-naslovna_majkatiitatkoti
..кога и да е, ќе ја барате убавината на животот..кога и да е, ќе го споменувате сонцето, ќе ја воспевате љубовта, ќе играте како инвалид на музиката на слободата, ќе се лечите од хроничната алчност, беда и ќе ја барате човечноста како лек..зошто сеедно е, дали ќе го умирате животот, сопнати и распнати од `рѓосан ланец или златна срма..
..кога и да е..

Посетено 1.173 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!