Тања Здравевска – Мојот 24 Часовен Сон

Центар за естетска нега Privé.
Центар за естетска нега Privé.
По неколкугодишна соработка и лична употреба на производите од Словенската козметичка куќа Афродита, како и по неколкукратните професионални и приватни посети на истата во Рогашка Слатина – Словенија,  дојдов до идеја на нашава метропола да и понудам една нова димензија во стилот на современото живеење.
Со целосна подршка и инволвираност во планирањето на проектот од страна на нашите словенски партнери- сопственици на козметичката линија Афродита, се роди Privé – не како типичен салон за убавина, туку центар за естетска козметологија, специјализиран за апаративно и препаративно третирање на лице и тело, кој работи по светски стандарди од кои гарантирано се добиваат позитивни резултати за подмладување, подобрување на фигурата и губење на масните наслаги и секако подобрување на сеопштата здравствена состојба на клиентите.
Во еден простор, спој на модерното со традиционалното, медицина со алтернатива, иновација со неинванзивност, наука за убавина и здравје…
Специјализирани препарати од гамата на Afrodita
Специјализирани препарати од гамата на Afrodita
Задоволството на моите клиенти е мое лично најголемо задоволство. Индивидуалниот пристап, грижата, посветеноста и сеопштото третирање на клиентите од страна на стучниот тим на Privé, не прави поразлични од сите досега понудени концепти. Тоа подразбира  изготвување на  специјални програми за нега, третирање и понатамошно следење во решавањето на конкретната проблематика на секој клиент. Со оглед на тоа што располагаме со најсовремена медицинска неинванзивна  технологија и препарати на природна основа, навистина има што да се понуди и повеќе од она што е веќе видено во нашиот регион.
Ласерски апарат ZERONA
ZERONA  – Laser Fat Removal
Светските трендови налагаат да бидеме секогаш иновативни во нашите услуги, тоа е мојата цел, во која планирам да го развивам центарот и понатаму – наведува Тања Здравевска, сопственичка на Центарот за естетска нега Privé.
Посетено 962 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

https://44anime.net/. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

4Anime Jimihen!!: Jimiko wo Kaechau Jun Isei Kouyuu!! Episode 1

4Anime One-Punch Man

anime sites The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants (Dub)

4Anime That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 (Dub)

4Anime JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable