Да ги замолеа барем Стивен Сигал, Брус Вилис и Чак Норис

Цел свет прати иљадници авиони и бродови,yugo_panker
сателити и подморници
да го најдат изгубениот авион
А за киднапираните 200 девојчиња во Нигерија
не пратија ни Југо 45 ни бутур
Да ги замолеа барем С.Сигал, Брус Вилис и Чак Норис
да помогнат,
нив ги бива за такви работи

Посетено 478 пати