Само две работи не можеш…

libe mala „Само две работи не можеш да бираш у животов – роднините и спортските коментатори во својата држава.
Јеби га. (Се пардонирам за речникот)“

Посетено 199 пати

Сашо Христовски

Сашо Христовски

Сашо Христовски