Мега-простоќа: На која страна се наоѓаат бубрезите?

Имав еден школски, ултра-мутав. Добар дечко, ама смотан како сајла.

Имаме час по биологија и го призиваат да одговара. Овој станува, ништо не учел, веза нема. Ја у меѓувреме го ставам пред него учебникот со лекцијата отворен да чита, да каже нешто.

Професорката: Ајде да ми кажеш на која страна се наоѓаат бубрезите.
Одговара: На 57-ма професорќе!!!

Еве го сеа, работи у општина…

 

Посетено 2.067 пати